'Revitalizarea fostelor platforme industriale'. Eveniment despre cum ar putea renaște economic orașul Câmpulung

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Un eveniment important va avea loc pe data de 4 aprilie la Câmpulung, cu privire la revitalizarea fostelor platforme industriale. 

Pe data de 4 aprilie are loc un eveniment cu invitați importanți din mediul de business, cu scopul de a se arăta cum poate progresa semnificativ orașul Câmpulung, după regresul industrial înregistrat după anul 1990: Conferința ”Revitalizarea fostelor platforme industriale”.

Printre invitați se numără: George Sergiu Niculescu, președintele ANRE, Pavel Popescu, vicepreședinte ANCOM, Dumitru Nancu, Președinte FNGCIMM, Adrian Codarlasu, vicepreședinte CFA Romania, Melania Amuza, Director General RoPower Nuclear, Marius Bostan, fost ministru al Comunicațiilor sau Ion Stelian,  ROMTuringia. Moderatorul evenimentului este Norris Măgeanu.

'Orașul Câmpulung merită și are nevoie de o renaștere economică. Acesta este scopul acestei conferințe, dar sigur, este doar un demers dintr-un plan mai amplu. Efecte imediate vor fi prezentate chiar în conferință. Un alt element de revigorare a orașului Câmpulung îl reprezintă parcurile tehnologice care vor fi operaționalizate, dar și finanțările europene pe care intenționez să le atrag în jurul inițiativelor câmpulungene,' a afirmat Norris Măgeanu, candidatul PNL la Primăria Câmpulung.

'O zonă dezvoltată și prosperă va veni la pachet cu investițiile majore în infrastructură disponibile deja în toate celelalte orașe, dar pentru care este nevoie de o administrație capabilă să atragă oameni pregătiți care să o susțină. Paneliștii de joi vor fi o dovadă a susținerii ideilor de dezvoltare a Câmpulungului', a spus candidatul PNL la CJ Argeș, Radu Perianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel