Revine ”BRAVO, AI STIL”. Noua formulă duce competiția la un alt nivel

Bravo, ai stil
Bravo, ai stil

Emisiunea ”BRAVO, AI STIL” revine într-o nouă formulă ce-i va surprinde pe telespectatori.

O surpriză uriaşă a noului sezon al emisiunii de modă și stil, difuzată pe Kanal D o reprezintă selecţia concurentelor, fiecare dintre acestea fiind deja cunoscută publicului larg.

Exersate în lumea stylingului şi a interacţiunii cu fanii, acestea vor duce competiţia stilului la un alt nivel. Ambiţioase, pregătite şi nerăbdătoare să intre în cea mai captivantă bătălie a stilului, vor fi o adevarată provocare pentru cei aflaţi în faţa lor pentru a le juriza apariţiile; pentru că sunt îndrăzneţe, pregătite şi conştiente de puterea lor de convingere, scrie kanald.ro

Ce spune Ilinca Vandici

 

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, va reveni în faţa telespectatorilor, însoţindu-le pe concurente în cea mai spectaculoasă experienţă a vieții lor.

„Mi-a fost foarte dor de "Bravo, ai stil!", de reîntâlnirea cu publicul nostru, de colegi, de toată agitaţia frumoasă care însoţeşte un show de o asemenea anvergură. Abia aştept să cunosc concurentele!", a spus Ilinca Vandici.

Unicul reality show despre stil

 

„Bravo, ai stil!", unicul reality show din România despre stil şi atitudine a generat, de-a lungul celor cinci sezoane difuzate până acum, o adevarată emulaţie a bunului gust manifestat atât în combinaţii stilistice vestimentare, cât şi în stilul de viaţă al milioanelor de fani ai emisiunii. Emisiunea s-a impus ca un adevărat spectacol al formării şi al creativităţii şi a dezvoltat comunităţi în social media, neîncetând să surprindă şi să uimească, de la un sezon la celălalt.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24