EXCLUSIV  Revenire spectaculoasă în politică

Retras din viața politică, un greu liberal s-ar putea întoarce. 

Nu la vârf, nu pe funcții, ci cu experiența sa politică și sfaturile unui vechi și greu liberal. Nu mai e pentru nimeni un secret că Cristian Bușoi este susținut în cursa pentru președinția PNL de Crin Antonescu. 

În urmă cu aproximativ șase luni, Crin Antonescu era nevoit să dezmintă, cel puțin o dată pe săptămână, întoarcerea sa în viața politică. Când tuturor le-a fost clar că nu se mai întoarce, Crin Antonescu nu exclude ca experiența sa politică și sfaturile prețioase să revină în culisele scenei politice.

Întrebat de DCNews dacă, în cazul în care Cristian Bușoi va fi ales președinte al PNL, îl va sfătui, Crin Antonescu a răspuns: ”Eu cred că cel care va fi ales președinte al PNL și domnul Bușoi, dacă despre domnia sa discutăm, cu siguranță va fi un politician suficient de puternic pentru a nu avea nevoie să fie ajutat de mine sau altcineva. În măsura în care, colegial, va simți nevoia unei discuții sau unei consultări pe orice temă, date fiind experiența și vârsta mea, evident că o voi face cu plăcere. Cred că în ceea ce-l privește pe domnul Bușoi, votul poate fi dat cu convingerea că e un politician suficient de matur și experientat, care știe destulă carte în politică pentru a putea conduce un partid de talia și ambițiile PNL”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel