Urmărește emisiunea live


Revenire la starea de urgență. Violeta Alexandru: O să ajungem într-adevăr

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a afirmat astăzi că autoritățile vor ajunge în situaţia de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgenţă.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a atras atenţia, vineri, asupra faptului că Guvernul ar putea fi în situaţia de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgenţă, scrie Agerpres. 

Violeta Alexandru a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Botoşani, că populaţia trebuie să ia în serios semnalele autorităţilor şi să respecte regulile impuse pentru prevenirea extinderii pandemiei de COVID-19.

"Trebuie să purtăm măşti, trebuie să ne spălăm pe mâini, trebuie să luăm în serios semnalele autorităţilor. Unii dintre noi nu o fac. Marea majoritate o fac, dar dacă nu o facem toţi şi dacă considerăm şi ascultăm tot fake news-ul PSD care ne spune că nu există niciun pericol, nu există nicio problemă că Guvernul exagerează şi cu toate acestea avem oameni bolnavi în spitale, o să ajungem într-adevăr în situaţia de a evalua posibilitatea reintrării în starea de urgenţă", a afirmat ministrul Muncii, la finalul unei întrevederi cu oamenii de afaceri din Botoşani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel