Revelionul politicienilor. "Sunt oltean, petrec acasă" sau în Australia

Politicienii români nu se întrec în petreceri de Revelion sofisticate. Mulți își petrec trecerea dintre ani la munte, alături de familie sau câțiva prieteni, unii își petrec trecerea dintre ani acasă și o mică parte au ales să petreacă într-o altă țară. 

Ministrul Culturii, Gigel Știrbu, a spus că-și petrece Revelionul acasă, în familie. "La Slatina, eu sunt oltean şi, ca de fiecare dată, împreună cu familia, îmi voi petrecere Revelionul acasă”, a spus ministrul scrie Digi24. Dorințele lui Gigel Știrbu pentru 2014 sunt "Sănătate. Din punct de vedere profesional nu vreau să dezamăgesc”.

Senatoarea Vasilica Miron își va petrece Revelionul departe de casă, dar cu gust românesc: „De Revelion sunt în Australia. În seara de Revelion vom merge la artificii şi pe urmă vom lua masa. Va fi cu produse tradiţionale româneşti, aproape ca acasă”.

Deputatul liberal Mihai Voicu a spus că-și va petrece Revelionul "la Sinaia cu câțiva prieteni, să fie un an mai linistit și un an propsper". Tot la munte va petrece şi deputatul PDL Roberta Anastase: „O să merg cu prietenii în Covasna. Contează mai puţin ţinuta, cât de bine ne simţim şi ne odihnim, în primul rând. Să ne odihnim şi să ne plimbăm”. La munte va petrece și Traian Băsescu, care a ajuns, luni, la ora 15:00, la Predeal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel