Retrogradarea Rapidului ar putea da peste cap Liga lui Iorgulescu

Decizia TAS de retrogradare a Rapidului ar putea declanșa un adevărat Armagheddon în fotbalul românesc, potrivit PRO Sport.

Rapidul are mari șanse  să câştige la Tribunalul Federal Elveţian şi să anuleze decizia TAS care în vară i-a trimis în liga secundă. Cătălin Ciubotă, fost avocat al LPF, spune că acest lucru ar da peste cap întreg fotbalul românesc, scrie Pro Sport.

Marco Balmelli, judecătorul TAS care a decis retrogradarea Rapidului, şi-a motivat foarte “subţire” decizia din 2 august.

După decizia de retrogradare a Rapidului, patronul giuleștenilor  a contestat  la Curtea Supremă Elveţiană hotărârea TAS din 2 august 2013, iar omul de afaceri este sigur că “feroviarii” vor primi un răspuns favorabil. Rapidiştii se bazează pe faptul că Marco Balmelli, judecătorul care a decis retrogradarea, a avut o motivare destul de “subţire”. Acesta s-a bazat mai mult pe precedentele anterioare din fotbalul românesc, ignorând regulamentele sportive aflate în vigoare.

 “Dacă Rapid va câştiga la Tribunalul Federal vor fi momente teribile, se va declanşa un adevărat Armageddon în fotbalul românesc”, a declarat pentru Pro Sport, Cătălin Ciubotă, fost avocat al LPF.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel