EXCLUSIV  Retrogradare - 4 zodii, luate pe sus. ”Victime sigure, orice ar face”

Horoscop
Horoscop

Berbecii, Racii, Balanțele și Capricornii, precum și cei care au ascendentul în semnele acestea vor fi afectați în perioada următoare.

Berbecii, Racii, Balanțele și Capricornii vor resimți mai pregnant retrogradările lui Saturn și Pluto.

„Suntem luați pe sus de retrogradările lui Saturn și Pluto, ambele flancând Nodul Sud, în semnul Capricornului. Saturn va retrograda până în data de 18 septembrie, iar Pluto până pe 3 octombrie. Perioadă în care vom fi nevoiți să reevaluăm corect toate situațiile de viață pe care le-am închis superficial. Trecutul ne va pândi în fiecare zi și nu ne va da pace deloc.

Va trebui, verb care îi place la nebunie lui Saturn, să acceptăm că nu avem putere în fața timpului, că suntem simpli muritori și că, dacă vom căuta scurtăturile, ne vom autosabota singuri, mai devreme sau mai târziu. Nu ne place să ieșim din zona de confort deloc și când avem de dat examene de maturitate ne fâstâcim ca niște copii.

Evenimentele date de aceste retrogradări lângă Nodul Sud ne vor face să strigăm că nu este corect, că viața nu ne compensează, că suntem victime sigure orice am face. Dar realitatea este că nu ne-am făcut bine lecțiile, că am pierdut timpul pe lucruri de nimic și că nu putem îngrășa porcul în ajun. Vestea bună este că ni se va mai da o șansă, dar doar dacă suntem de acord să o luăm de la zero, să reconstruim cărămidă cu cărămidă, dacă nu vom mai da vina pe altcineva și dacă vom deveni răbdători", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel