Robert Negoiță, victorie uriașă: Retrocedarea a 12 hectare din Parcul IOR, NULĂ! Decizie bombă a instanței

Robert Negoiţă a anunțat că 12 hectare retrocedate ilegal din Parcul IOR vor redeveni domeniu public, conform hotărârii instanței.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunțat într-un comunicat de presă primit la redacție, faptul că, vineri, Curtea de Apel a constatat nulitatea retrocedării ilegale a 12 hectare din Parcul IOR:

Este cu siguranță cea mai mare victorie pe care o autoritate locală o dă acestei MAFII a retrocedărilor în ultimii 20 de ani în București. Și este doar începutul. Asta pentru că această rețeta aplicată în cazul parcului IOR a fost aplicată de acești băieți deștepți în cazul tuturor spațiilor verzi, parcuri și locuri de joacă retrocedate în Sectorul 3.

Ce urmează? Astăzi ne bucurăm. De mâine continuăm lupta! În această primavară am depus o plângere penală în care CONTEST modul în care au fost retrocedate toate terenurile de utilitate publică din Sectorul 3. Pentru că toate au fost retrocedate la fel, aceluiași grup.

Încet, încet, ne vom lua parcurile înapoi. TOATE! Asta este promisiunea MEA, asta este lupta NOASTRĂ”, a spus Negoiță.

VEZI AICI DECIZIA INSTANȚEI

Pentru mafia retrocedării terenurilor este zi de doliu


Hotărârea judecătorească, în procesul pe care l-a intentat Primăria Sectorului 3, arată că admite cererea de chemare în judecată şi constată nulitatea absolută a dispoziţiei administrative nr. 4333/18.05.2005 a primarului general al Municipiului Bucureşti. Cele 12 hectare care au fost retrocedate ilegal în Parcul IOR vor deveni domeniu public prin această hotărâre a instanţei de judecată", ne-a precizat primarul.

Întrebat dacă e vorba despre o hotărâre definitivă, el a replicat că este o hotărâre pe fond şi şi-a exprimat speranţa că nu se va face recurs. "Pentru mafia retrocedării terenurilor este zi de doliu Este o hotărâre pe fond. Sper din suflet să aibă un minim de normalitate aceşti indivizi şi să nu facă recurs. Şi am un mesaj pentru ei: 'Ticăloşilor, ca să ştiţi, este vremea să plătiţi'", a declarat, vineri, Negoiţă.

”Vom reda acest parc comunității”

Primarul Negoiță a tras câteva dungi negre, folosind un spray grafitti, peste un panou din apropierea parcului, pe care scrie: "Proprietate privată, teren retrocedat în 2005 de Adriean Videanu prin hotărârile de primar general 4333/2005 şi 43334/2005". De asemenea, a dezvelit un nou panou pe care scrie: "Primăria Sectorului 3 a demonstrat în instanţă că 12 hectare ale Parcului IOR au fost furate de mafia retrocedărilor. Împreună cu justiţia vom reda acest parc comunităţii" (vezi foto).

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel