Retragerea lui Cîțu. Ciprian Șerban: Iohannis mai are o singură șansă

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Deputatul Ciprian Șerban (PSD) a transmis un mesaj după Florin Cîțu și-a depus mandatul cu 15 minute înainte de votul din Parlament.

„Președintele Iohannis mai are o singură șansă să fie Președintele Românilor

Orice gând dispare în fața iresponsabilității PNL și a președintelui Iohannis.

România se confruntă, poate, cu cea mai cumplită criză din istoria sa - pandemia de coronavirus, iar clica, de la Palatul Cotroceni și Palatul Victoria, adâcește criza politică, bătându-și joc de români, de sănătatea lor, de tragediile celor afectați de cruntul virus, de speranțele și viața miilor de oameni care așteaptă de la acest guvern salvarea lor.

Este un guvern de marionete!

Astăzi, prin consensul tuturor forțelor politice, care au înțeles marele pericol cu care se confruntă România acestor zile, ar fi trebuit ca guvernul Cîțu să fie învestit!

La ora aceasta ar fi trebuit deja să avem un guvern legitim, cu puteri depline, care să aibă întreaga capacitate de a lua măsuri ferme, care să salveze viețile românilor, economia românească, societatea noastră.

Cu cateva minute înainte de vot, păpușa de cârpe a lui Iohannis a ales să sfideze orice speranță a românilor, și mai ales pe a celor care au votat plini de încredere PNL, și să adâncească haosul din România.

Este incredibil cât de periculoși sunt acești liberali, prin acest comportament total antiromânesc!

Singurul, unicul lor scop este acela de a forța, dincolo de orice limite, cu prețul vieții a mii de români, alegerile anticipate în urma cărora speră să continue să guverneze.

Dacă cineva mai avea vreun dubiu în privința adevăratelor intenții ale lui Iohannis și servitorilor lui umili, astăzi acestea au devenit foarte clare și limpezi.

Vor să îngenuncheze Romania doar pentru a-și satisface setea de funcții și de putere.

Românii se bat pe apă și pâine în supermarketuri, iar lor le arde de joaca de-a guvernul.

Uite guvernul, nu e guvernul.

Când a devenit evident că ultimul guvern propus va trece în Parlament, păpușa Cîțu a renunțat.

Nimeni nu îl voia pe dl. Cîțu prim ministru. Dar era răul cel mai mic. România se scufundă cu repeziciune și nu avem un guvern cu puteri depline.

Ce face dl Iohannis în această situație? Sfidează.

A sfidat când l-a desemnat premier chiar pe cel care a tăiat bugetul sănătății cu 22% deși, la acel moment, China anunțase declanșarea epidemiei de coronavirus.

A sfidat când l-a desemnat premier pe cel care, chiar înainte de criza epidemiei, susținea sus și tare că ”să terminăm cu propaganda că sănătatea trebuie să fie prioritatea zero”.

Sănătatea, domnule președinte, chiar este prioritatea zero. Ați recunoscut acest lucru. Aveți grijă: vă contraziceți cam des în declarații.

A sfidat Parlamentul când l-a propus premier pe cel care a fost respins de 2 ori la audierile în comisiile parlamentare și care a fost subiectul unei moțiuni simple, votată de majoritatea parlamentară, pentru contraperformanța la guvernare.

Este ultima șansă a președintelui României de a-și îndeplini prerogativele date de Constituție și de a da dovadă că este Președintele unei Țări.

Este reponsabilitatea lui să convoace URGENT partidele la consultări. Este ABSOLUT NECESAR să avem cât mai repede un guvern susținut și votat de o majoritate.

PSD propune audieri de urgență, inclusiv în weekend, dacă e nevoie.

Domnule Președinte al tuturor românilor, vă solicit public, în numele dreptului la viață, să fiți responsabil, să fiți rațional, să lăsați deoparte orice interes personal și să acționați neîntârziat în folosul cetățenilor și al României!

Avem nevoie urgent de un guvern legal, cu drepturi depline!”, a transmis Ciprian Șerban, pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel