Retragere definitivă de la vârful PNL. "Am probleme mai importante"

Deputatul Cezar Preda este hotărât. Decizia sa de retragere de la conducerea PNL Buzău este una pe care și-o menține, a spus el duminică. 

Cezar Preda a spus că "am probleme mai importante pe linie de partid la nivel regional şi central". Decizia sa nu a fost încă validată de conducerea centrală a PNL.

"Pe mine să mă scoateţi din ecuaţia acestei efervescenţe de poziţionare sau de repoziţionare a PNL Buzău, săptămâna aceasta am fost împreună cu alţi membri din conducerea centrală a PNL la Brăila, la Tulcea, la Galaţi, voi merge săptămâna viitoare la Constanţa, vin şi la Buzău, dar atât. (...) Mi-am dat seama că numai aşa vor fi mobilizaţi să facă treabă (...), îi las să lucreze şi mă bucur alături de ei ca să câştige. Dacă au nevoie de expertiza mea, dacă pot, cu mare plăcere, în rest nu am altfel de relaţii şi nici nu-mi doresc să am altfel de relaţii", a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, Cezar Preda.

Deputatul Cezar Preda a făcut un pas înapoi la şedinţa Comitetului Judeţean Executiv Buzău al PNL din 11 februarie, când s-a retras în favoarea celuilalt copreşedinte al PNL Buzău, Dorin Bădulescu, după ce acesta din urmă "şi-a asumat responsabilitatea de a continua proiectul politic din postura de preşedinte unic". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel