Restaurantele, închise. Mânzatu: Gândit HAOTIC și NETRANSPARENT de Guvern. "Șomaj și afaceri falimentate"

Roxana Mânzatu, fost ministru al Fondurilor Europene, avertizează asupra faptului că închiderea restaurantelor va genera consecințe grave pentru reprezentanții HoReCa.

"Cred că pentru sectorul HoReCa ar fi fost de mare folos compensațiile financiare pentru că ei deja au suferit pierderi importante în cifra de afaceri. Din luna aprilie Guvernul anunță aceste granturi de 1 miliard de euro care trebuia susținut din fonduri europene și suntem imediat în noiembrie și nici măcar un euro nu a ajuns din aceste granturi în fondul vreunei companii din HoReCa. Mai mult, nici măcar nu au fost începute sesiunile de depunere a proiectelor, deci oamenii nu au avut șansa nici măcar să ceară acest ajutor financiar, așa cum a fost el gândit destul de haotic și netrasparent de Guvernul actual. 

În primul rând trebuie să ne uităm la acest tip de compensații financiare pentru că este un sector care cred eu că într-un mod nedrept și nejustificat este întins la înaintare pe zona aceasta de restricții. Ne uităm cu toții la statisticile focarele pe domenii de activitate și vedeam că HoReCa nu este nici pe departe mediul propice apariției acestor focare și totuși iată că din nou ei sunt cei mai afectați. Vor genera șomaj, afaceri falimentate.", a declarat Roxana Mânzatu, în direct la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel