Restaurantele din Craiova, închise peste noapte. Lia Olguţa Vasilescu, prima reacţie: Nu mai înţelegem nimic. De ce nu se aplică legea?

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova, a reacţionat după ce restaurantele au fost iar închise, ca urmare a trecerii pragului de 3 infectări la 1000 de locuitori. 

"Este o situaţie absolut ciudată şi penibilă în acelaşi timp. După ce acum cinci zile s-au relaxat toate măsurile, Craiova fiind sub 3 la mie, iată că de azi noapte, de la ora 00:00, toate măsurile au fost reintroduse, deşi trebuia să se aştepte un termen legal de două săptămâni. Craiova avea ieri 3,03 la mie, deci în marja de eroare, şi cu toate astea, în CJSU s-a votat să se reintroducă toate măsurile. 

Azi, reprezentanţii Primăriei şi ai CJ au fost împotrivă, dar toate celelalte instituţii au votat pentru. Din punctul nostru de vedere este ilegal ce s-a întâmplat. Hotărârea de Guvern spune clar că trebuie să se aştepte 2 săptămâni. Deci hotărârile CJSU nu pot fi modificate zilnic. 

S-au închis iar barurile, restaurantele, în condiţiile în care oamenii şi-au făcut stocuri pentru două săptămâni. Nu mai înţelegem nimic! De ce legea care se aplică în restul României nu este valabilă şi la Craiova?", a declarat Lia Olguţa Vasilescu la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel