Urmărește emisiunea live


Respingere OUG 1/2020. Daniel Zamfir: ”De ce e disperat Cîțu?”. Ce ar ascunde Ordonanța

PARLAMENT
PARLAMENT

Daniel Zamfir face acuzații extrem de grave cu privire la OUG 1/2020, care ar urma să fie respinsă în Parlament și pentru care ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, se luptă să rămână în picioare. 

"Ministrul #praf de la Finanțe a intrat în "sevraj" că vrem să respingem în Parlament OUG 1/2020. De ce e disperat Cîțu? E lesne de înțeles: Prin OUG 1/2020 ei anulau taxele pe care băncile și corporațiile din energie trebuiau să le plătească Statului român. Sigur, în mod ticălos , au băgat la grămadă și înghețarea salariilor demnitarilor că să dea bine la popor. De fapt, ei îngheață salariile tuturor bugetarilor. Acceași strategie ticăloasă au folosit o și în noaptea istorică când în mod intenționat au amestecat trotinetele cu hoția din sănătate . Ați guvernat doar pentru bănci și corporații și împotriva românilor și ziua și noaptea, hoților!” a scris Daniel Zamfir, pe Facebook. 

Mesajul lui Florin Cîțu

”Trebuie sa-i oprim! PSD vrea să respingă OUG1/2020 în Parlament! De ce? Simplu. Prin aceasta ordonanță le-am înghețat salariile și sunt DISPERAȚI. Nu-i interesează stabilitea economica a României, este vorba doar despre buzunarul lor! Vor salarii mai mari cu orice preț. Credeți că le merita? Al doilea motiv est OUG114/2018. Vor să resusciteze ordonanța care a DESTABILIZAT economia României în 2019. Ordonanță care a alungat investitorii, a distrus sectoare intergi din economie, a amânat vânzarea licențelor 5G etc. Trebuie să ajungem la anticipate pentru a schimba majoritatea parlamentară. Altfel, în câteva luni aceasta grupare toxica numita PSD va distruge Romania. Tot ce vor ei este să mai dea câteva tunuri pe ultima suta de metri și să-și umple buzunarele. Daca așteptam până în decembrie cu acest Parlament vom avea nevoie de decenii să reparam ce vor distruge ei. Trebuie să-i oprim!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel