Reproș la adresa premierului Cioloș: Văd că de la Cluj e năvală

Liberalul Ciprian Iftimoaei, fost prefect de Vaslui, atrage atenția, în cadrul unei postări pe pagina sa de socializare, ce a observat analizând componența noului guvern anunțat de premierul desemnat Dacian Cioloș. 

Ciprian Iftimoaei, specializat în sociologie şi politologie, în prezent cadru asociat la Universitatea 'Al. I. Cuza' din Iaşi, a remarcat faptul că niciun ministru din noul Guvern nu este din Moldova.

'Eu vreau autostrada care să ne lege de vestul ţării şi fonduri pentru investiţii în drumurile naţionale, pentru spitalul regional... Eu zic că şi Moldova istorică trebuie să fie reprezentată măcar de un membru al Guvernului. Văd că de la Cluj e năvală, să mă ierte prietenii mei clujeni', a scris Iftimoaei pe Facebook.

În plus, fostul prefect de Vaslui în perioada 2007-2009, a comentat și numirea ca ministru al Sănătăţii a lui Andrei Baciu, retras apoi din funcţie.

'E o provocare să conduci o Prefectură şi serviciile deconcentrate ale ministerelor în teritoriu la 29 de ani. Însă, ministru al Sănătăţii la 28 de ani.... Încă nu am împlinit 40 de ani, dar spun sincer că nu aş accepta o funcţie de ministru. Ca secretar de stat sau secretar general într-un minister, n-aş avea emoţii. Dar ministru... poţi să ai şi mama CV-ului, fără experienţă, fără susţinere, fără o cunoaştere aprofundată a problemelor dintr-un domeniu de activitate, despre ce vorbim? Despre o aventură', a conchis fostul prefect. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel