EXCLUSIV  Repopularea satelor. Dinuț Constantin, primar Corbu: ”Asta este soluția”

Dinuț Constantin, primarul localității Corbu, județul Olt, ne-a vorbit despre ce înseamnă să ai gaze la sat.

Primarul localității Corbu, Olt, Dinuț Constantin a explicat pentru DCNews de ce e mai convenabil cu gaze, în loc de lemne de foc:

”Am înțeles că pe site-ul Camerei Deputaților este promulgată legea 167, prin care, probabil prin PNDL, se va asigura o finanțare și pentru localitățile care vor solicita să introducă gaze. (...) Dacă luăm lemnele care se ard într-o gospodărie - unde să facă 3 focuri și bucătăria, sau 2 focuri și bucătăria cât îmi aprobaseră mie, păi îl costă 6000 de lei și are gazele introduse în casă. După mine, la Corbu, unde vin și gaze de sondă, asta reprezintă investiția cea mai ieftină” a precizat primarul Dinuț, așa cum reiese din interviul complet, pe care îl puteți vedea aici:

VIDEO 1

O altă problemă remarcată de primarul din Corbu este cea a îmbătrânirii populației, dar, speră el, există speranțe ca tinerii să se întoarcă acasă:

Am băgat apă, lucrez la canalizare, energie electrică este plus modernizare - dacă mai bate vântul nu mai cad stâlpii - și nu sunt pene de curent, ei... dacă mai vin și gazele păi ori se întorc la sat, ori vin alții.”. Interviul cu primarul Dinuț, pe această temă, îl puteți vedea mai jos:

VIDEO 2

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel