Replici șocante la dezbaterea TVR 1. "O să vă bată Dumnezeu"

Bogdan Diaconu, candidatul PRU la Primăria Capitalei și Daniel Barbu, candidatul ALDE, au avut un schimb de replici la dezbaterea electorală organizată la TVR 1.

"Dumnealui a mințit aici în direct, dar la ALDE este o practică de partid. În interviul de acum două zile dat la RFI, a spus așa: 'Catedrala Mânturiii Neamului este clădire banală. Ca primar nu aș da bani'. Daniel Barbu a zis că nu ar da bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului decât dacă s-ar ajunge în situația să i se dărâime zidurile. Domnule Barbu, o să vă bată Dumnezeu", a zis Bogdan Diaconu.

[citeste si]

Replica profesorului Daniel Barbu a venit imediat: "Dacă ați înțelege limba română și dacă ați recurge mai puțin des la blesteme - ceea ce nu este un act creștinesc - ați înțelege că am spus pur și simplu că aș interveni în calitate de primar la catedrală dacă cumva ar fi un accident de construcție, dacă s-ar dărâma zidurile și ar fi nevoie urgentă de intervenție. Asta am spus! Dumneavoastră aveți o problemă de înțelegere a limbii române. Insultele să știți că nu vă vor duce departe".

Mădălina Pușcalău, moderatoarea dezbaterii, a intervenit și a spus: "Domnilor, vă rog, vom ajunge la tăiat microfonul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel