Replici acide între opoziţie şi putere. Ciolacu: Azi s-a mai demontat un mit

Florin Răvdan / 03 iul 2019 / 16:49 Salveaza PDF Comentarii
Marcel Ciolacu
Descriere foto: Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a afimat miercuri că, prin adoptarea proiectului pentru modificarea unor acte normative privind votul în străinătate la alegerile prezidenţiale, 's-a mai demontat un mit, iar Opoziţia rămâne în pană de idei'.

"Uşor, dar sigur, opoziţia rămâne în pană de idei după ce rând pe rând toate subiectele lor de propagandă pe care le ventilează stereotip de atâta timp sunt eliminate. Azi s-a mai demontat un mit: am adoptat cu o majoritate covârşitoare în Camera Deputaţilor legea prin care vor fi eliminate toate blocajele la votul din diaspora. Iar pe 1 iulie am depus proiectul de revizuire a Constituţiei în sensul transpunerii rezultatului referendumului din 26 mai. Aşadar, dragi colegi din Opoziţie, care este programul vostru politic, care sunt soluţiile concrete şi viziunea pentru ţară?! Sau vă rezumaţi doar la lozinci şi postări pe reţelele sociale?!", a scris Ciolacu, pe Facebook.

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, cu 228 de voturi 'pentru', unul 'împotrivă' şi 19 abţineri, proiectul pentru modificarea unor acte normative privind votul în străinătate la alegerile prezidenţiale. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22