Replici acide între doi lideri USL: „Ce spuneți e populism ieftin. Parcă sunteți din PDL”. „Doamneee!”

usl
usl

Doi membri importanți ai USL - unul de la PSD, unul de la PNL - s-au contrat dur luni după-amiază. 

În ediția de luni a emisiunii „100 de minute”, de la Antena 3, au fost invitați deputatul PNL Petre Roman și europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, care este și purtătorul de cuvânt al formațiunii.

Petre Roman și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că cele trei autostrăzi care leagă Capitala de Pitești, Constanța și Ploiești au fost închise din cauza vremii, în timp ce pe DN 1 s-a circulat bine, în ciuda condițiilor meteo. Acesta a lăsat să se înțeleagă că banii din CNADNR care ar fi trebuit să fie folosiți pentru deszăpezirea autostrăzilor ar fi fost furați.

„Pe vremea dvs nu erau autostrăzi”

Cătălin Ivan i-a replicat imediat colegului din USL: „Ce spuneți dvs este un populism foarte ieftin. Parcă sunteți de la PDL. Habar nu aveți bugetul de la CNADNR. Pe subiectul ăsta nu știți nimic. Pe vremea dvs nu erau autostrăzi. (...) Dacă nu se închideau autostrăzile, oamenii rămâneau blocați și erau probleme și mai mari, erau costuri mai ridicate.

Ulterior, deputatul PNL a spus: „De aseară nu mai e viscol. Și A2 și A3 sunt în continuare închise. Dar DN1 cum e deschis și e curat până la asfalt?”

Schimbul de contre dintre cei doi a continuat, iar la un moment dat, Petre Roman a răbufnit la adresa lui Cătălin Ivan: „Dom'ne, acum nu te supăra! DN1 e curat, autostrada (n.r. A3 - București-Ploiești) care e la câteva sute de metri e închisă. Care e explicația?”

În momentul în care europarlamentarul PSD i-a transmis să-i „întrebe pe cei avizați”, deputatul PNL a exclamat revoltat: „Doamneee!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel