Replica lui Viktor Orban pentru Obama, după criticile liderului SUA

Premierul Viktor Orban i-a răspuns preşedintelui Barack Obama după ce liderul de la Washington a situat Ungaria pe acelaşi palier cu Egiptul în ceea ce priveşte acţiunile de intimidare faţă de societatea civilă.

 Premierul Orban s-a confruntat în ultimul an cu un munte de critici din partea Vestului, dar este pentru prima dată când preşedintele Statelor Unite critică deschis politica Guvernului de la Budapesta.

Am luat la cunoştină declaraţia preşedintelui Obama, dar nu-i putem găsi nicio bază factuală, a declarat vineri , pentru un post de radio, liderul FIDESZ, conform mno.hu.

"Din Rusia până în China și Venezuela vedem represiuni brutale, defăimând opoziția legitimă ca fiind subversivă. În locuri precum Azerbaijan, legea face ca ONG-urilor să le fie incredibil de greu să opereze. Din Ungaria și până în Egipt, reglementări nenumărate și intimidări deschise lovesc din ce în ce mai intens în societatea civilă. Pe tot globul, femei și bărbați curajoși care îndrăznesc să ridice vocea sunt agresați, atacați și chiar uciși", a spus președintele - SUA la organizat de Clinton Global Initiative, cu ocazia împlinirii de către ONG-ul fostului președinte Clinton a zece ani de activitate.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel