Replică incredibilă a lui Băsescu la reproșul unei femei că pleacă tinerii din România - Video

basescu huiduit iasi
basescu huiduit iasi

Președintele Traian Băsescu a fost huiduit, duminică după-amiază, la Iași, după ce a participat la o dezbatere a Fundației Mișcarea Populară, de către un grup format din aproximativ 20 de persoane, majoritate pensionari, care i-au reproșat că nu sunt locuri de muncă, că le-au tăiat pensiile și că le pleacă copiii de acasă, la muncă în străinătate.  

O femeie din grupul care l-a așteptat pe președintele Traian Băsescu duminică după-amiază, la Iași, la ieșirea de  la dezbaterea "Priorităţile României în Uniunea Europeană. Cum putem sprijini integrarea europeană a Republicii Moldova", organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, i-a strigat acestuia: "Vrem copiii acasă, că ne pleacă copiii de acasă, peste hotare".

În acel moment, președintele a replicat printr-o întrebare: "De ce nu vi i-ați ținut acasă?"

"Păi unde sunt locurile de muncă?", a continuat femeia. 

"Nu eu v-am promis un milion de locuri de muncă. Ponta le-a promis şi văd că nu vi le-a făcut (...) Doamnă, eu v-am trecut prin criză, că altfel erați ca-n Grecia!", i-a spus președintele Băsescu. 

Înainte ca Traian Băsescu să se urce în mașină, femeia i-a amintit: "Păi de 10 ani sunteți dumneavoastră președinte!", potrivit Romania TV.

Băsescu, nedumerit că i se reproșează tăierea pensiilor

Ulterior acestui incident, președintele Traian Băsescu explica la televiziunea locală:  "Vedeam și acum câțiva oameni foarte în vârstă care îmi reproșau, dar nu știu ce, nu mi-e clar, pentru că lor nu li s-au tăiat pensiile. Dimpotrivă, celor cu pensii de CAP de 7-8-18 lei li s-a făcut pensia minimă socială de 350 de lei", a explicat președintele Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel