Replică dură din PNL pentru Ponta, după postarea sa pe Facebook

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a transmis o replică dură pentru fostul premier Victor Ponta, după ce acesta a susținut, vineri, într-o postare pe pagina sa de socializare, între altele, că Iohannis și Timofti ar trebui decorați de Putin pentru modul în care dau pe tava Moldova înapoi Rusiei.

"Nu cu mesaje emfatice și lipsite de simțul realității ajutăm Republica Moldova! Noi considerăm că în această perioadă tulbure pe care o traversează Moldova politicienii de la București ar trebui să dovedească tact și înțelepciune, nu să lanseze mesaje iresponsabile, mai ales venite din partea unora care au deținut funcții de rang înalt în stat", a scris vineri Stroe pe Facebook, potrivit România TV.

În cadrul postării, purtătorul de cuvânt al PNL susține că este momentul ca unii politicieni români să lase la o parte bufoneria politică și să păstreze linia europeană a discursurilor

"Un fost premier nu are voie să uite că funcția pe care a deținut-o îl obligă măcar la decență dacă nu la înțelepciune în mesajele pe care le transmite, mai ales pentru că a cunoscut în detaliu situația Moldovei", a adăugat liberalul.

Fostul premier Victor Ponta, într-o postare pe Facebook, face o analiză dură a situației actuale din Republica Moldova, unde haosul este total și falimentul aproape inevitabil. 

Citește și: Ponta: Iohannis și Timofti trebuie decorați de Putin. Ce spune Chirieac


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel