Renumărare voturi la Sectorul 1. Elena Cristian: Nu cred că va explica ce s-a întâmplat acolo

Renumărare voturi la Sectorul 1. Elena Cristian: Nu cred că va explica ce s-a întâmplat acolo
Renumărare voturi la Sectorul 1. Elena Cristian: Nu cred că va explica ce s-a întâmplat acolo

Elena Cristian, redactor șef DC Business, a comentat decizia SIIJ de renumărare a voturilor de la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1. 

Elena Cristian, redactor șef DC Business, a intervenit în direct la România TV unde a fost întrebată despre decizia de renumărare a voturilor de la alegerile locale pentru stabilirea primarului în Sectorul 1 din Capitală.

”Personal, eu cred că la Sectorul 1 ar trebui reluate alegerile. Nu cred că renumărarea voturilor va clarifica lucrurile, cu atât mai mult cu cât s-a spus în acest timp că saci de voturi nu se mai găsesc, au fost mutați dintr-o parte în alta, nu știm în ce parte au fost mutați și așa mai departe. Până la urmă nu o să știm nici după renumărare care este rezultatul acolo și ce s-a întâmplat în Sectorul 1. Imaginile vorbesc, este clar, iar opoziția  doamnei primar la numărătoarea voturilor ne arată că este ceva în neregulă. Eu, dacă nu am nimic de ascuns, nu mă opun ca să facem lumină într-o chestiune care a făcut atâta și atâta vâlvă la nivelul opiniei publice. E bine că se renumără, dar nu cred că această chestiune va explica ce s-a întâmplat acolo și va face lumină în acest caz”, a declarat Elena Cristian. 

Se pare că procurorii din cadrul SIIJ au dispus renumărarea voturilor integral, exercitate la alegerile locale din Sectorul 1. Termenul de soluționare este 8 aprilie 2021. 

VEZI AICI: Alegeri locale Sectorul 1. Procurorii SIIJ au dispus renumărarea voturilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel