Rennes-CFR Cluj. Petrescu a explodat și și-a mitraliat echipa

Dan Petrescu
Dan Petrescu

CFR Cluj a câștigat ieri pe terenul celor de la Rennes, o victorie uriașă în economia grupei din Europa League, dar Petrescu a fost foarte nemulțumit.

Clujenii au evoluat cu un om în plus încă din minutul 5, iar mai apoi în partea secundă Rennes a mai luat un roșu, campioana României având doi oameni în plus pe teren! Însă CFR a ratat ocazii imense iar francezii au fost la un pas să scoată un punct, chiar și în asemenea condiții.

„Am început bine, am avut ocazia cu Traore, eliminarea, am marcat pentru 1-0. Am avut apoi niște ocazii uriașe ale lui Djokovic și Deac, în prima repriză. În repriza a doua, după ce au luat ei al doilea roșu, nu am mai ajuns la poartă, nu am mai avut niciun șut. Am făcut și schimbări ofensive.

Victoria nu cred că e meritată. În fotbal nu meriți mereu să câștigi. Eu sunt supărat pe jucători, mie nu mi-a plăcut ce am văzut. Numai norocul a făcut să câștigăm. Dacă jucăm așa în următoarele trei meciuri, facem zero puncte și luăm 10 goluri. Nu avem nicio șansă dacă jucăm mai ales cum am jucat în repriza a doua", a precizat Dan Petrescu, potrivit Prosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel