Renate Weber - Victor Ponta - scenariu inedit despre mișcarea politică

Renate Weber lansează un scenariu inedit despre mișcarea politică a lui Victor Ponta. 

”În politică nu există prietenii, există interese! Punct! Care sunt interesele celor care au plecat, vom vedea puțin mai încolo dacă există ceva care să fie dezvăluit. Pe de altă parte, se apropie un an electoral foarte intens, cu alegeri europarlamentare și prezidențiale. Avem foarte multă treabă și este normal în astfel de momente să se încingă spiritele, se fac, se desfac partide. Asta e România! Am trecut de la 25.000 de membri ca cerință la partid la 3 membri. Numai noi putem să mergem dintr-o extremă în cealaltă. 

Mari surprize chiar și pentru Guvern

Frământările pe care le vedem pe scena politică ating toate partidele politic și PNL, și PMP, nici USR nu cred că este chiar așa de unit. Cum votul este întotdeauna la o moțiune de cenzură e unul secret, s-ar putea să ne trezim cu mari surprize în sensul în care susținerea pentru Guvern să fie chiar mai mare decât s-ar aștepta chiar coaliția de guvernare. 

Presiunea de afară

În ceea ce privește presiunea de afară... aș vorbi chiar și de o presiune din afara țării pentru că scena europeană a partidelor se rearanjează în vedere alegerilor europarlamentare. Viitorul Parlament European va avea o configurație total diferită față de cel de astăzi. Cred că sunt tot felul de îndemnuri, cum spunea regretatul Caragiu: șopârle, șopârlițe.” a spus europarlamentara Renate Weber, la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel