Renate Weber: Timmermans mi-a spus-o în plină ședință. E inadmisibil!

Renate Weber (ALDE) a comentat atacurile liderilor europeni Manfred Weber și Frans Timmermans la adresa României, pe tema justiției.

Renate Weber a plasat toate aceste atacuri în contextul candidaturilor acestora pentru funcția de președinte al Comisiei Europene.

„Și Manfred Weber și Timmermans sunt candidați, unul din partea popularilor, celălalt din partea socialiștilor. Ei se bat între ei. Eu sper din suflet ca președintele Comisiei Europene să fie o altă persoană”, spune europarlamentarul român.

Weber: Timmermans mi-a spus în plină ședință

„Problema mea cea mai mare cu dânșii e că domnul Manfred Weber a invocat România ca să scape de Ungaria. El era prins în corzi și a mutat atenția pe România. Dar cu domnul Timmermans, problema mea cea mai mare estea reaua lui credință fățișă. Mi-a spus mie în plină ședință LIBE ”eu nu văd cum protocoalele secrete cu un serviciu de informații au afectat lupta anti-corupție”. Așa ceva este absolut inadmisibil!”, a precizat liderul ALDE la Antena 3.

Întrebată cu își explică această atitudine din partea lui Frans Timmermans, Renate Weber a continuat:

„Știți cât are Partidul Socialist al domnului Timmermans în Olanda? 6%. Va trimite un singur om în Parlamentul European, adică pe dânsul. El caută în acest moment aliați nu doar printre socialiști. Preferă să piardă voturile pe care le va avea PSD pentru a condiționa europarlamentari de la alte partide. Sunt jocuri politice iar noi suntem pur și simplu prinși la mijloc”, a concluzionat Renate Weber.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel