Renate Weber îl critică pe Hașotti pentru declarațiile homofobe

renate_weber
renate_weber

Europarlamentarul PNL, Renate Weber, dezavuează declarația senatorului Puiu Hașotti, conform căreia homosexuali sunt oameni bolnavi, catalogând formula aleasă de liberal drept "degradandă".

Renate Weber spune că a urmărit reacțiile provocate de propunerea lui Cernea și regretă felul în care a fost percepută și prezentată. Mai deranjantă i se pare însă liberalei, atitudinea colegului său, Puiu Hașotti.

"Mai ales, mă supără profund reacția colegului meu, Puiu Hașotti, care pare să nu înțeleagă complexitatea acestei lumi și recurge la formule facile și degradante cu referire la comunitatea homosexualilor. Nu, Puiu, homosexualii nu sunt bolnavi, sunt persoane care au o altă orientare sexuală, care iubesc la fel ca heterosexualii, care urăsc în egală măsură cu heterosexualii, suferă sau sunt fericiți la fel ca heterosexualii. Și au dreptul de a trăi, de a locui cu persoana pe care o aleg, precum și dreptul ca această legătură să le fie protejată de un stat", a scrie europarlamentarul pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel