Renate Weber explică de ce a revenit în ALDE. "În sfârșit, acasă!"

Renate Weber
Renate Weber

Eurodeputat Renate Weber a explicat, răspunzând unor critici, de ce a părăsit grupul PPE din Parlamentul European, pentru a se întoarce în ALDE. 

Renate Weber a trecut, luni, de la PPE la ALDE. "Oricine are dreptul sa fie supărat pe mine și să facă reproșuri, dar îmi displac insultele și, în general, prezumția că în spatele oricărei acțiuni 'o fi ceva murdar'", scrie Renate Weber. Europarlamentara neagă că are ceva de câștigat, întrucât în PE "negocierile pentru funcții, comisii, delegații se fac la început de mandat". 

"Revenirea la grupul liberalilor îmi aduce o mare mulțumire sufletească pentru că revin, în sfârșit, acasă și îmi pot asuma public adevărata mea identitate: de liberal, de apărător al drepturilor omului, al drepturilor femeilor, al secularismului, al egalității, al mediului. Voi lua poziții publice pe aceste teme, chiar dacă unii vor fi nemulțumiți, pentru că nu toți gândim la fel și nu toți ne asumăm aceleași cauze", își motivează Renate Weber în continuare decizia luată.

Renate Weber adaugă că nu a făcut acest gest după alegerile europarlamentare, pentru a-l susține pe Klaus Iohannis în campania pentru Cotroceni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel