REMUS PRICOPIE, manuale digitale pentru clasele primare, ordine pe piață

[] []

16 oct 2014 / 22:34
Salveaza PDF Comentarii

Ministrul Educației a precizat că procesul de modernizare a învățământului românesc a început cu introducerea manualelor digitale în rândul elevilor din clasele I-a și a II-a, însă va continua și cu restul claselor primare.

Joi, ministrul Educației, Remus Pricopie, a declarat printr-un comunicat de presă că programele și manualele școlare s-au modernizat, lucru posibil și datorită întroducerii manualelor digitale.

"După mai bine de 10 ani de la elaborarea ultimelor manuale pentru clasele primare, elevii claselor I și a II-a au astăzi la dispoziție manuale noi. Prea mult timp, nepermis de mult, acest proces de înnoire și modernizare a programelor și a manualelor a fost amânat! Iată că, acum, elevii au manuale noi, inclusiv în format digital.”, a precizat ministrul Pricopie.

Citește și: Elevii claselor I și a II-a vor studia după manualele vechi 


De asemenea, Remus Pricopie a mai adăugat că prin acest program dorește să facă ordine pe piața manualelor și astfel calitatea învățământul va crește.

"În urmă cu doi ani am pornit acest demers prin care dorim să facem ordine pe piața manualelor, să introducem mai multă rigoare și să creștem calitatea. Astăzi vedem primele rezultate. Ele sunt pozitive și ne motivează să mergem mai departe", a adăugat ministrul Educației, conform sursei citate.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24