Remus Cernea: Voi destăinui dacă sunt gay peste două săptămâni

Demisionat din USL, Remus Cernea a declarat pentru ziarul Ring că la sfârşitul lunii va organiza o conferinţă de presă în care îşi va dezvălui orientarea sexuală şi motivaţia, deoarece, în ultima perioadă, acest lucru a generat o avalanşă de controverse.

Ecologistul  Remus Cernea a declarat pentru ziarul Ring că la sfârşitul lunii va organiza o conferinţă de presă în care îşi va dezvălui orientarea sexuală şi motivaţia, deoarece, în ultima perioadă, acest lucru a generat o avalanşă de controverse.

Întrebat dacă ar avea vreo problemă în a îşi declara public orientarea sexuală dacă ar fi gay, Cernea a răspuns: "Am primit această întrebare din partea mai multor jurnalişti şi am decis să organizez o conferinţă de presă dedicată acestui subiect. Până spre finalul acestei luni, îmi voi declara orientarea sexuală şi îmi voi explica motivaţia". Deputatul a mai precizat că "orientarea sexuală, în cele mai multe cazuri, este determinată genetic şi acest lucru nu ar trebui să scandalizeze pe nimeni. E un lucru firesc". Remus Cernea susţine introducerea în România a unei legi a parteneriatului civil între heterosexuali şi între persoane de acelaşi sex, susţinând că acest model este aplicat în mai multe ţări europene.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel