Urmărește emisiunea live


Remus Cernea va candida la Constanţa

remus-cernea-dc
remus-cernea-dc

Senatorul Partidului Social Democrat (PSD), Remus Cernea, va candida la parlamentare în oraşul Constanţa, potrivit republicaonline.ro.

Remus Cernea a declarat pentru sursa citată că va candida în oraşul lui Radu Mazăre, în colegiul nouă. Senatorul PSD de Constanţa, Alexandru Mazăre, e bucuros de decizia lui Remus Cernea şi vede candidatura lui ca pe un plus în domeniul ecologiei. "Remus Cernea este binevenit în organizaţia noastră, pentru că şi aşa tot suntem criticaţi pe teme de ecologie şi mediu. Prezenţa lui la Constanţa nu poate decât să infirme aceste acuzaţii şi să arate că avem, mai ales aici unde vorbim despre o gestionare a litoralului, o orientare către domeniul ecologic," a declarat Alexandru Mazăre.

Partidul Verde şi Mişcarea Verde au fost cooptate în gruparea guvernantă, încă din septembrie existând surse care au confirmat că cele două grupări vor primii colegii la parlamentarele din nouă decembrie. Preşedintele Partidului Verde şi preşedintele Mişcării Verzilor - Democraţi Agrarieni, Ovidiu Iane respectiv Remus Cernea, au participat pe 14 şi 15 august la reuniunea USL de la Murghiol, unde liderii grupării aflate la guvernare au discutat despre strategia electorală a alianței și atribuirea colegiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel