Remus Borza: Sunt un kamikaze periculos pentru "băieții deștepți"

Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica, și-a exprimat, în cadrul interviului acordat vineri pentru DC News, încrederea că va câștiga bătălia pornită împotriva "băieților deștepți" din energie, deoarece este "o nucă tare", "un kamikaze periculos pentru ei".

"Credeți că veți câștiga bătălia cu "băieții deștepți"?, l-a întrebat Bogdan Chirieac pe invitatul emisiunii DC News Live, Remus Borza.

"Eu sunt un kamikaze periculos pentru ei. Pentru că nu am nimic de pierdut și nu are cine să mă plângă. Întotdeauna când te lupți cu un nebun, e mai periculos decât dacă te lupți cu un om care are toate țiglele pe casă. Din punctul ăsta de vedere sigur că sunt o nucă tare și va fi greu să mă dovedească.

Sigur, în parte, au câștigat bătălia, pentru că au reușit și m-au lovit acolo unde, practic, mă doare cel mai mult. În demnitate, în onoare, în imagine, nu neapărat că sunt un om orgolios, dar sunt un om dedicat muncii. Am fost condamnat, sunt neconstituțional. Nu vreau să politizez, dar nu pot să nu remarc că sunt primul și singurul avocat din România condamnat pentru conflict de interese. Astăzi, la un an de la condamnare, sunt primul și singurul practician în insolvență condamnat pentru conflict de interese. Eu nu am făcut altceva decât fac toți. Eu am depus la dosarul cauzei dovezi în care e o practică generalizată a tuturor practicienilor în insolvență. Ei apar în dublă calitate pentru societatea respectivă, și ca administrator judiciar, și ca avocat.

Nu există niciun conflict de interese și nicio incompatibilitate între cele două profesii", a explicat Remus Borza.

Citește și: Remus Borza, un an de închisoare cu suspendare

"Condamnarea asta ar trebui să vă onoreze. Este rana necesară după ce ați absolvit Heidelberg-ul ", a mai spus analistul politic Bogdan Chirieac.

"Nu pot să spun că mă onorează. Este un stigmat, este o anatemă, nu pot să spun că m-am resemnat. Evident că am avut foarte mult de pierdut, din punctul de vedere al percepției publice, din punct de vedere al dosarului care a intrat în portofoliul Euro Insol", a mai spus administratorul judiciar al Hidroelectrica.

[citeste si]

Răspunsul integral al acestuia poate fi urmărit de la minutul 30 al emisiunii DCNews Live de vineri:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel