EXCLUSIV  Remus Borza, salvatorul Hidroelectrica, a salvat și Complexul Energetic Govora

Remus Borza, salvatorul Hidroelectrica, a mai salvat o companie care urma să își închidă porțile. Este vorba de Complexul Energetic Govora.

Remus Borza spune că a preluat mandatul la Complexul Energetic Govora ca pe o provocare, dorind să demonstreze că și producătorii termo pot să genereze performanță și profitabilitate.

”După încheierea mandatului de administrator juduciar al Hidroelectrica, la o lună, am preluat un alt producător de energie electrică și aici mă refer la Complexul Energetic Govora. Un producător de energie electrică având ca resursă cărbunele românesc, atât de prost din punct de vedere calorific.

Am acceptat mandatul ăsta ca o provocare. Am vrut să demonstrez că și producătorii termo pot sta pe piață pe picioarele lor, că pot să genereze performanță și profitabilitate. Nimeni, nimeni nu a crezut că putem reuși.

Chiar ieri am avut o ședință cu directorii și managementul de acolo și la patru luni de zile de la preluare, societatea este pe profit. 5,5 milioane de lei profit la septembrie și octombrie. Iată că se poate”, a declarat Remus Borza la DC NEWS LIVE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel