EXCLUSIV  Remus Borza, primele declarații după ce s-a spus că Dăncilă îl va demite luni

Deputatul Remus Borza
Deputatul Remus Borza

Viorica Dăncilă ar urma să-l demită, luni, pe Remus Borza din funcția de consilier onorific al premierului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate. În exclusivitate pentru DCNEWS, deputatul a făcut primele declarații în urma informațiilor vehiculate sâmbătă în presă.

„Este posibil. E dreptul suveran al premierului: cine m-a numit poate să mă și demită. Nu e nicio tragedie, dacă într-adevăr așa stau lucrurile", a spus Remus Borza, sâmbătă, 8 iunie, pentru DCNEWS.RO.

„Doar că Guvernul Dăncilă și implicit PSD aveau o șansă istorică de a se recredibiliza, de a-și asuma și corecta o anumită evoluție a unor stări de lucruri sau realități economice. Sigur, nu au făcut-o, probabil din rațiuni tot politice, doar că această negare și lipsă de asumare va costa PSD, dar în primul rând va costa țara", a declarat deputatul.

În acest context, precizăm că Remus Borza a fost numit, recent, consilier onorific al premierului. „Se acordă domnului Remus Adrian Borza calitatea de consilier onorific al prim-ministrului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate. Activitatea domnului Remus Adrian Borza este neremunerată", se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial nr. 429.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel