EXCLUSIV  Remus Borza, predicție: Liviu Dragnea va GUVERNA 12 ani

Deputatul independent Remus Borza, cunoscut drept „salvatorul Hidroelectrica, a vorbit la Borza Analytica, despre guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă. 

Remus Borza a sesizat că Liviu Dragnea este cel care conduce cu adevărat Guvernul, precizând că este ”Guvernul Liviu Vasilica”, având în vedere că întregul Cabinet este format din oameni apropiați liderului PSD.

Remus Borza a făcut și o previziune în ceea ce privește guvernarea.

„Până la urmă aceasta poate să fie o chestiune pozitivă. Astăzi, Liviu Dragnea are toate ingredientele, toate pârghiile să guverneze și să facă ceea ce așteaptă o țară întreagă: reforma Parlamentului, reforma statului, reforma instituțiilor și a marilor sisteme publice. Dacă va înțelege acest imperativ și deziderat va mai guverna încă 12 ani.

Toate gafele, eșecurile și nerealizările, de data asta, se vor sparge în capul lui Liviu Dragnea. Asta e vestea bună până la urmă. Nu o să mai aibă nicio scuză Dragnea de nicio neîmplinire sau nicio nerealizare a Guvernului Dăncilă. Sunt 28 de oameni loiali și devotați președintelui Dragnea”, a precizat Remus Borza la DC News.

În ceea ce privește ”inamicul extern” și lupta împotrva serviciilor, Remus Borza consideră că „e o temă de campanie încă din 2016 care, probabil, va ține capul de afiș chiar până în 2020, deci, implicit, până anul viitor la alegerile prezidențiale, locale și parlamentare”.

[citeste si]

„Sunt miniștri care evident, cu puține excepții, dar nu chiar atât de categorice, niciunul nu rupe gura târgului. Ce au în comun? Majoritatea sunt lefegii care toată viața au lucrat la stat. Nu e un lucru bun. E nevoie de viziune, de curaj, de curajul reformei, al restructurării, al optimizării. E bine să avem un feed-back, o anumită expertiză și din zona privată, din zona antreprenorială”, a mai precizat Remus Borza.

Interviul integral poate fi urmărit AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel