EXCLUSIV  Remus Borza, despre NOUL său proiect politic. A făcut ANUNȚUL

Remus Borza a vorbit, în exclusivitate la DC News, despre viitorul său politic.

Deputatul Remus Borza a declarat că are în plan un proiect. El a ținut să menționeze că partidele care au guvernat România nu au facut-o cum trebuie.

"Am un proiect politic pentru că evident... PSD și PNL au guvernat țara timp de 27 de ani și au guvernat-o prost. Nu știu în ce măsură mai au credit, fie unii, fie alții pentru că toate aceste guverne, indiferent de culoare și doctrină au adus țara în situația în care este astăzi, cu aproape 100 de milioane de euro datorii", a zis deputatul.

Pământurile noastre, în mâinile străinilor

Remus Borza a ținut să își arate nemulțumirea față de faptul că pământurile Romaniei sunt lucrate de străini, în timp ce, România importă din afară cereale şi carne.

"Milioane de hectare sunt în mâinile străinilor. Am ajuns în propria noastră țară să lucrăm pământurile străinilor. Toată industria este în mâinile străinilor", a menționat deputatul.

Război

Întrebat despre planul politic pe care dorește să îl pună în aplicare, Remus Borza a zis: "E prea mult spus un proiect politic. Eu sunt un om vocal, motiv pentru care partidele tradiționale fug de mine ca dracul de tămâie, pentru că sunt deloc controlabil. Spun ceea ce gândesc și așa mi se pare corect, să spunem ceea ce gândim".

Deputatul a declarat că este nevoie de o abordare pozitivă și că în prezent este un război fratricid.

"Voi continua să spun ceea ce gândesc în spațiul public, e dreptul meu de cetățean, e dreptul meu de parlamentar de a îmi exprima opinii politice, dacă o să fie o masă critică, sunt singurul independent", a mai declarat deputatul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel