EXCLUSIV  Remus Borza, discuție cu Dan Barna după prezidențiale: Nu o va face! - VIDEO

Dan Barna FOTO AGERPRES
Dan Barna FOTO AGERPRES

Deputatul Remus Borza a dezvăluit ce discuție a purtat cu Dan Barna, liderul USR.

„În urmă cu câteva zile, am discutat cu Dan Barna. I-am spus să deschidă partidul, în sensul de a promova alți lideri, alt mesaj. Să vină cu o clarificare doctrinară. Dacă USR-iștii se vor limita să înfiereze cu mânie proletară doar PSD, acest partid e o cauză pierdută, pentru că electoratul lor vede în această formațiune o alternativă la partidele tradiționale, PSD și PNL, care deopotrivă au guvernat țara împreună sau separat și au guvernat-o prost.

USR a atacat la baionetă PSD, dar a menajat perdant PNL. Putea să se constituie într-o a treia cale, ce i-ar fi convins pe mulți din bazinul nehotărâților din care fac parte aproximativ 9 milioane de români. Câtă vreme USR menajează PNL, nu mai este credibil. Din punctul acesta de vedere, s-au decredibilizat, pentru că votanții USR și-ar fi dorit cu aceeași mânie proletară să fie sancționați și cei din PNL. A fost un joc duplicitar al liderilor USR, care au refuzat să intre la guvernare alături de liberali, dar nici nu au atacat PNL", a spus Remus Borza, joi, în cadrul emisiunii „Borza Analytica" de la DCNews.

„Șansa USR", a continuat deputatul, „este să iasă la atac și față de PNL, dar nu o va face. E o vorbă la români: Când te frigi cu ciorbă, sufli și-n iaurt. Corecția aplicată lui Barna, materializată în ancheta Rise Project, dosarul penal și scorul de doar 15% la prezidențiale, a fost de natură să-i disciplineze pe liderii USR și să-i aducă înapoi cuminți în bănci la ora lui „domn profesor". Barna a luat în serios avertismentele", a subliniat Remus Borza.

VEZI ȘI: Borza, previziuni bombă pentru 2020 legate de PSD, ALDE, PMP și Pro România

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel