EXCLUSIV  Remus Borza, destăinuire din Parlament. ”Sentiment de neîmplinire, de regret, deznădejde”

Invitat să participe la ședința solemnă din Parlament, deputatul independent Remus Borza s-a declarat dezamăgit de atitudinea politicienilor români și condamnă schimbul de replici dintre ei.

"Mi-aș fi dorit să fie niște sentimente înălțătoare, dar, din păcate, nu sunt. Sunt singurul parlamentar care a încercat un sentiment de neîmplinire, de regret, deznădejde. A fost frustrant pentru mine să ascult discursurile liderilor politici, ai celor care, de voie, de nevoie, girează destinele românilor", a declarat Remus Borza, la ”Borza Analytica” de la DCNews.ro. 

Au avut în discursuri accente, critici, reproșuri

"Mă așteptăm, sincer, să fie un moment al reconcilierii, al unității și al solidarității naționale, dar nu a fost nici pe departe. Fiecare vorbitor, începând de la președintele României, continuând cu președinții celor două Camere, premier, au avut în discursuri accente, critici, reproșuri. Nici pe departe nu s-au încadrat aceste accente în solemnitatea și momentul istoric al unei reședințe solemne. A început chiar președintele României...am înțeles că, în fiecare zi, blamează și susține lupta împotriva corupției, chit că, dacă facem un bilanț și tragem linie, rezultatele sunt mai degrabă negative decât pozitive ", a mai spus deputatul Borza.

(w670) Remus Borz

Ne-am decimat propriile elite

"România nu are o corupție instituționalizată, resursele alocate combaterii acestui fenomen sunt disproporționat de mare, raportat la beneficii. Cert e că, în 10 ani – 14 ani, de așa zisă luptă împotriva corupției, nu am făcut altceva decât să ne decimăm propriile elite, elite economice, culturale, spiritual, elite politice", este de părere deputatul independent Remus Borza.

Ședință solemnă de Centenar

Miercuri, Parlamentul s-a reunit într-o şedinţă solemnă consacrată celebrării Centenarului Marii Uniri, la care au participat preşedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dăncilă şi principesa Margareta.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, în şedinţa solemnă a Parlamentului pentru marcarea Centenarului, că aleşii trebuie să revină asupra unor legi, cum ar fi cele ale justiţiei, care nu au susţinerea populară sau pe cea a forurilor europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel