Remus Borza, crunt cu PNL și PSD. Rețeta succesului pentru parlamentare

Deputatul independent Remus Borza consideră că partidele tradiționale sunt ”compromise și incapabile de a se reforma”. 

Remus Borza consideră că atât PSD, cât și PNL, împreună sau separat, au ”guvernat prost”. 

”In mandatele lor Romania a pierdut peste 4 milioane de salariati, peste 2/3 din capacitatile industriale ale tarii, 50% din fondul arabil al Romaniei, 1/4 din fondul forestier, 1/2 din resursele tarii. Pe mandatele lor Romania a ajuns la o datorie externa de 95 miliarde de euro plecand de la 0 in 1990. Desi PIB-ul Romaniei a crescut de la 35 miliarde euro in 1989 la 185 miliarde euro in 2017, desi doar in ultimii 10 ani au intrat in Romania 29 miliarde euro fonduri europene, 35 miliarde euro investitii straine directe, 52 miliarde euro remiterile romanilor din strainatate, cele doua mari partide nu au reusit sa construiasca decat 450 kilometri autostrazi (China a construit 91.000 kilometri), niciun spital nou, din contra au inchis 69, nicio scoala noua, din contra au inchis 11.000. Si astazi, mai mult de jumatate din comunele si satele tarii nu au asfalt, gaze sau canalizare.” a scris Remus Borza pe blogul său

[citeste si]

Deputatul independent a adăugat că, deși unii ”băieți deștepți” au conștientizat limitele propriilor partide și au format altele mici, ”rețeta partide noi cu oameni vechi este sortită eșecului”. El nu dă nicio șansă partidelor PMP, ALDE, PRO România. 

”Reteta din perspectiva alegerilor parlamentare din 2020 va trebui imbunatatita. Nu va fi suficient sa vii atunci doar cu oameni noi care nu au niciun trecut profesional sau social. Va trebui sa promovam in politica oameni cu relevanta sociala, care au generat competenta, performanta si plus valoare.” a conchis Remus Borza. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel