EXCLUSIV  Remus Borza, SEMNAL către clasa politică: NU putem continua la infinit. Realitatea de azi e cât se poate de TRAGICĂ

Parlamentul României
Parlamentul României

Deputatul Remus Borza a afirmat că toată clasa politică din România are nevoie de o schimbare de paradigmă.

"Din păcate asta nu s-a înţeles în România. Noi suntem în campanie din prima zi în care s-au terminat alegerile. Cred că ar trebui să schimbăm paradigma şi filozofia asta politică, care este realmente detrimentală pentru societate, pentru economie, pentru toată lumea. Cu atât mai mult în actualul context epidemiologic e nevoie de unitate, de solidaritate, de respect şi de dialog între toate forţele politice.

Nu am fost de acord cu instigarea la ură, la dezbinare, cu această atitudine duşmănoasă, ostilă, refractară, această talibanizare sau radicalizare a discursului public. Nu putem continua la infinit, după 30 de ani, cu ăla e rău, ăla e hoţ, sau cu tot felul de invective. Mai mult ca niciodată, întreaga clasă politică are responsabilitatea de a-şi uni forţele, energiile pentru a salva ce se mai poate salva. Perspectiva socială, economică, sanitară, e sumbră, iar realitatea de azi e cât se poate de tragică", a declarat Remus Borza în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel