EXCLUSIV  Remus Borza: Ce șanse ar avea Firea sau Dragnea la prezidențiale

Deputatul independent Remus Borza, cunoscut drept „salvatorul Hidroelectrica", a vorbit joi 1 februarie, la Borza Analytica, despre încrederea de care beneficiază Gabriela Firea și Liviu Dragnea în rândul populației și despre șansele celor doi la alegerile prezidențiale. 

Remus Borza e de părere că primarul general al capitalei are mai multe atuuri în fața lui Dragnea. Astfel, Firea ar avea șanse mai mari să candideze împotriva lui Iohannis, la alegerile prezidențiale din 2019.

„În cel mai rău caz, PSD-ul e staționar. Există sondaje care arată chiar un plus și atunci, evident că Iohannis va avea probleme anul viitor. Firea, într-adevăr, are câteva atuuri în comparație cu Dragnea. Unu, că nu are acest balast judiciar în spate încă, nu se știe... Dar în orice caz, ca și percepție publică, din punct de vedere imagologic, Firea stă mai bine. Dragnea rămâne în continuare inamicul public al sistemului sau al statului paralel (...) Cu prima șansă vine Firea".

Vă reamintim că „Borza Analytica" este un concept nou de emisiune care va putea fi urmărită la DC News în fiecare joi, de la ora 11.00. Remus Borza va analiza principalele subiecte ale săptămânii, care afectează sau influențează România.

 

Vezi AICI interviul integral. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel