Remanieri Guvern. Rădulescu: Mă duc la Ministerul Sănătății

Catalin Radulescu
Catalin Radulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a vorbit, în contextul remanierilor din Guvern, despre ministerul pe care l-ar putea conduce.

"În niciun caz nu m-aş duce la Ministerul Apărării. Eu mă duc doar într-un minister la care m-aş pricepe. De exemplu, Ministerul Transporturilor - eu conduc comisia asta de vreo cinci ani -, Ministerul Sănătăţii, pentru că sunt medic", a declarat Rădulescu la B1 TV.

Cât despre remanierile vehiculate în presă, acesta a mai precizat: "Vă pot spune că s-au făcut două evaluări: una în cadrul partidului, de către o comisie formată din şase sau şapte persoane, şi una la Guvern, făcută de premier şi alte persoane din anturajul său. Fiecare ministru pus de partid a primit un parcurs şi nişte măsuri pe care să le facă şi să le comunice în spaţiul mediatic.

Dacă cei care au avut acest program, aceste măsuri şi le-au îndeplinit şi le-au comunicat cum trebuie... Până mâine, nu se ştie cine rămâne sau cine pleacă. La şedinţa de miercuri, se va discuta absolut fiecare ministru şi se va supune la vot dacă este sau nu momentul să plece", a mai spus deputatul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel