Remanierea Guvernului. Premierul Dăncilă: Când iei o decizie, trebuie să calculezi bine

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit despre o potenţială remaniere a Guvernului înainte de întâlnirea informală a liderilor PSD de la Neptun, declarând că o astfel de decizie trebuie cântărită bine, dar şi calculată cu atenţie, pentru ca schimbările, dacă vor avea loc, să fie eficiente. 

"Nu am discutat încă în Comitetul Executiv acest lucru. După ce o să abordăm acest subiect, vom vedea. Acum avem congresul, alte discuţii, nu am vorbit despre remaniere, deci nu pot să spun dacă un ministru sau altul va fi remaniat. Dacă se va considera sau va reieşi că vreun minister a făcut greşeli, luăm în calcul. Când iei o decizie, trebuie să calculezi foarte bine, să pui în balanţă ce este mai bine pentru guvernare, nu facem o schimbare de dragul de a o face. Poate ne vom gândi la remaniere sau la restructurare, vom vedea. Am văzut şi la moţiune că mi se spunea de o reducere a aparatului ministerial, dar nimeni nu argumenta de ce. Dacă vom face schimbări, ele vor fi foarte bine documentate şi argumentate", a declarat Viorica Dăncilă. 

În spaţiul public circulă mai multe liste cu miniştri remaniabili, cei mai expuşi fiind Carmen Dan, Daniel Suciu şi Răzvan Cuc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel