Remaniere sau restructurare în PSD. Ce urmează pentru partid

Viorica Dăncilă a vorbit despre decizia în privința unei restructurări sau a unei remanieri în Guvern.

„Nu am luat încă această hotărâre. Nu a fost absolut nicio discuție despre o persoană sau alta, ci remanierea, dacă se face, nu se face legată de o persoană, se face legat de activitatea pe care a avut-o, de ceea ce a îndeplinit din programul de guvernare ministrul respectiv în domeniul pe care l-a coordonat. Nu aș vrea să facem această abordare legată de persoană”, a declarat, duminică seară, la Antena 3, Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă a încetat „războiul” dintre președintele Klaus Iohannis și Guvern și dacă va merge pe varianta remanierii care poate fi blocată de președinte, Viorica Dăncilă a răspuns: „Am considerat că interinstituțional trebuie să cooperăm pe proiectele importante pentru România. După cum s-a văzut, nu am reușit. Cu toată insistența mea de a avea această abordare, nu am reușit, încă avem vicepremier interimar la Proiecte Strategice.

(...) În momentul în care vom face evaluarea fiecărui minister, vom decide în Comitetul Executiv Național dacă mergem pe remaniere sau pe restructurare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel