Remaniere PSD. ALDE, susținere pentru Paul Stănescu

Dăncilă
Dăncilă

Preşedintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, a afirmat joi despre vicepremierul Paul Stănescu că "merită" să rămână ministru, iar despre ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, că "şi-a făcut datoria" şi ALDE susţine rămânerea sa în guvern.

Niţă a opinat că Stănescu "a făcut faţă" atât funcţiei de ministru al Dezvoltării, cât şi celei de vicepremier.

"Domnul Paul Stănescu a demonstrat că a făcut faţă pe această funcţie de ministru al Dezvoltării, cât şi în funcţia de vicepremier. Consider că trebuie să rămână în continuare şi dacă PSD consideră că pentru ce a spus nu merită să rămână, este problema lor. Eu cred, şi nu v-o spun fiind subiectiv, că este de la noi din judeţ, el merită să rămână ministru al Dezvoltării", a declarat deputatul ALDE, într-o conferinţă de presă.

ALDE susţine rămânerea în guvern a ministrului Justiţiei, Tudorel Toader

"Sunt foarte multe zvonuri pe această temă (a remanierii ministrului Justiţiei - n.r.). Domnul Tăriceanu împreună cu echipa ALDE susţine rămânerea domnului Toader la minister. Considerăm că şi-a făcut datoria de ministru, acum privind din două unghiuri,(...) comparăm pe Toader cu ceilalţi miniştri ai Justiţiei, şi rezultă clar că este peste ei şi pe de altă parte, activitatea profesională, cariera lui de om al Justiţiei, care cred eu, atunci când te uiţi peste CV-ul lui te impresionează. Nu există om care să reuşească în aceste vremuri să mulţumească pe toată lumea şi probabil că nemulţumirile care sunt din partea colegilor de coaliţie, din partea PSD, au generat ideea de a fi remaniat. Este o idee a lor, dar noi susţinem rămânerea la minister", a spus Niţă, adăugând că Tudorel Toader nu este membru de partid la ALDE sau la PSD.

El a ţinut să sublinieze că ALDE nu intenţionează să părăsească coaliţia aflată la guvernare.

"ALDE nu are niciun fel de intenţie de a părăsi coaliţia, nu a discutat niciodată această problemă, iar ieri, la şedinţa biroului naţional, domnul preşedinte Tăriceanu a întărit acest lucru şi chiar ne-a rugat să transmitem în toate filialele că este un subiect care nu ne aparţine şi putem să-l considerăm că este un zvon", a afirmat deputatul Mihai Niţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel