Remaniere guvernamentală. Tăriceanu: E un lucru normal

Guvernul Romaniei
Guvernul Romaniei

Călin Popescu Tăriceanu a făcut precizări cu privire la o eventuală remaniere guvernamentală. 

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, a declarat, într-o intervenţie la România TV, că subiectul remanierii guvernamentale este unul normal să fie expus în agenda publică oricând, însă afirmă că nu este chiar acum momentul să se facă acest lucru. 

"Această întrebare nu este deloc nefirească. Doar că acum, în vacanţa de vară, bănuiesc că şi unul dintre miniştri au dorinţa să plece în vacanţă şi nu cred că acesta este subiectul care să se afle pe primul loc pe agenda noastră", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

 Pe de altă parte, Liviu Dragnea a afirmat, săptămâna aceasta, că o eventuală remaniere a Guvernului Dăncilă s-ar putea face doar după ce se va discuta cu premierul în cadrul coaliţiei. 

"Despre o eventuală remainere se poate vorbi la modul serios după ce se discută cu primul ministru în coaliţie. Abia după aceea se poate discuta serios. Aşa, să se discute în piaţă, nu are prea mare importanţă. Trebuie să ascultăm părerea primului ministru, acesta este cel mai important lucru.", a declarat Liviu Dragnea, preşedintele PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel