Remaniere Guvern PNL. Băsescu distruge ”DEMISIA” lui Orban

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a vorbit despre Guvernul Orban, despre o posibilă remaniere, dar și despre demisia lui Orban.

"Nu prea am văzut premieri care, după ce au simțit gustul puterii, măcar și pentru câteva luni, așezați pe scaunul de la Palatul Victoria, să mai fi acceptat să-și dea demisia. Știți vreunul? Nu cred în demisia domnului Orban", a declarat Traian Băsescu, în direct, la România TV.

"Nu cred nici într-o remaniere. Eu cred că dacă Ludovic Orban, care a dovedit un talent pe care nu i l-am cunoscut niciodată de a ajunge să coaguleze o majoritate prin care un Guvern să cadă și altul să se instaleze, deci dacă Ludovic Orban își va exersa talentul în continuare și va consolida o majoritate, nu văd de ce trebuie să mai adauge un USR, sau un PMP. În plus, trebuie s-o recunosc că mie mi-ar părea tare rău ca PMP-ul să fie băgat direct în linia întâi, chiar dacă s-a angajat să sprijine Guvernul liberal, dar abia reușește să se formeze o echipă care mai are nevoie de redaj la nivelul de vârf al PMP-ului și mă gândesc aici la Tomac, la Mihai Neamțu, la Peleologu, la Marius Pașcan, la Ioana Constantin, la Simona Vlădica, Mariana Ștefănel, Cătălina Bozianu, Lucian Iliescu, deci sunt oamnei care mai au nevoie de un ciclu, neguvernare ca să devină capabili să ducă țara mai departe", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel