Remaniere Guvern. Lider PNL: Grindeanu, adus ca un cățeluș

Vicepreşedintele PNL Gorj, Gheorghe Pecingină, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că Sorin Grindeanu "este produsul lui Dragnea şi Tăriceanu", afirmând că nu o să-i "plângă de milă" premierului. 

"N-o să-i plâng de milă lui Sorin Grindeanu, pentru că ştiţi foarte bine cum a fost adus ca un căţeluş şi prezentat de cei doi mari lideri, Tăriceanu şi Dragnea, a acceptat această situaţie, este produsul lor. Că încearcă acum o schimbare de situaţie, nu ştiu, probabil Dragnea îşi doreşte puterea doar pentru el, nu au căzut de acord pe anumite combinaţii şi s-a ajuns la această situaţie. N-o să-i plâng de milă lui Grindeanu, faptul că nu-şi dă demisia n-aş putea să comentez foarte mult. Să vedem în perioada următoare care sunt motivele care îl determină să nu-şi dea încă demisia", a precizat Gheorghe Pecingină. 

Referitor la declaraţia lui Sorin Grindeanu, care a spus că inclusiv miercuri seară, în preajma reuniunii CExN al PSD, i-au fost propuse mai mute funcţii de demnitate publică pentru a renunţa la poziţia de prim-ministru, Pecingină a menţionat că acest lucru înseamnă că "se duce totuşi o negociere în spatele uşilor închise între taberele care s-au format în PSD". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel