Remaniere Guvern. Grindeanu: Nu suntem guvern tehnocrat. Acesta e mersul

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, referindu-se la o eventuală remaniere în Cabinetul său, că se va analiza în coaliţia de guvernare dacă sunt necesare "anumite îmbunătăţiri". 

"Evaluarea pe care o fac eu, ca prim-ministru, asupra echipei guvernamentale o să o prezint atunci când va fi momentul, când simt că se depăşeşte de către unii componenţi ai acestei echipe o anumită limită, o să o prezint şi o să discut cu liderii coaliţiei. E normal. Aşa am făcut şi în urmă cu două luni, când au fost schimbaţi, dacă nu mă înşel, din diverse motive, patru membri din echipa guvernamentală. Am venit în coaliţie, fiecare partid din coaliţie şi-a făcut şedinţele din structurile de conducere, unde s-a obţinut susţinerea politică. Ăsta e un mers normal la un guvern politic, nu suntem un guvern tehnocrat", a declarat Grindeanu, la Mioveni, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă a depăşit vreun ministru până acum limita, şeful Executivului a răspuns: "Lucrurile astea, în mod normal, n-o să le discut prima oară în presă. N-am făcut-o, n-o s-o fac nici în viitor. O să le discut aceste chestiuni, în primul rând, cu coaliţia şi vom vedea dacă sunt necesare anumite îmbunătăţiri". 

De asemenea, chestionat când şi unde o să să întâlnească atât cu liderul PSD, Liviu Dragnea, cât şi cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pentru a analiza activitatea fiecărui minister în parte, şeful Guvernului a replicat: "Cu domnul preşedinte Dragnea m-am întâlnit astăzi mai devreme (...) O să mă văd (...) în mod sigur şi mâine. Cu domnul Tăriceanu, de asemenea, am vorbit astăzi. Sunt dialoguri normale pe care le am cu cei doi lideri, cel de la PSD şi cel de la ALDE, liderii coaliţiei care susţin Guvernul pe care-l conduc. E un dialog cât se poate de normal pe care îl am, l-am avut şi-l voi avea".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel