Urmărește emisiunea live


Remaniere Guvern Dăncilă. Șerban Nicolae: Cine SCAPĂ

 Serban Nicolae
Serban Nicolae

Remanierea guvernamentală se numără printre subiectele momentului. Șerban Nicolae, miercuri, la Antena 3, a spus, în opinia sa, ce miniștri trebuie păstrați.

„Vreau să fac o precizare. Dincolo de faptul că, spre exemplu, în opinia mea, Eugen Teodorovici, Petre Daea, Lia Olguța Vasilescu sau Sorina Pintea nu s-ar încadra la o eventuală remaniere, totul trebuie gândit în ansamblul unei echipe. Nu o colecție de individualități. Dacă nu funcționează armonic, dacă nu funcționează coerent și mai ales în acord cu premierul, chiar dacă e un om de valoare, nu trebuie să facă parte din Guvern", a spus Șerban Nicolae, la Antena 3, în cadrul emisiunii Alessandrei Stoicescu.

„Nu prea avem de ce să fim foarte prietenoși sau toleranți cu cei care nu sunt la nivelul standardelor pe care le-am fixat. Răspunderea politică e a tuturor", a zis Șerban Nicolae.

„Remanierea se impune. Eu am cerut-o la CEx-ul trecut, într-o formă consistentă”, a mai afirmat acesta la Antena.

Declarație Dragnea

Amintim că Liviu Dragnea, întrebat, miercuri, care sunt şansele să nu fie remaniat niciun ministru, a spus că niciuna. Liderul PSD a anunţat încă de luna trecută, după şedinţa CEx, că se va discuta despre remanierea guvernamentală după referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel