Remaniere Guvern Dăncilă. ALDE, mesaj de ultim-moment

Guvern Dăncilă
Guvern Dăncilă

ALDE a transmis un mesaj în ceea ce privește remanierea guvernamentală. 

ALDE transmite că în acest moment premierul a decis să meargă pe soluția unei remanieri guvernamentale după retragerea sprijinului politic pentru ministrul Tudorel Toader. 

"Speram ca presedintele Iohannis nu va pune piedici de aceasta data si isi va indeplini atributiile care ii revin conform Constitutiei. Nu poti sa blochezi activitatea unui Guvern doar pentru a-ti face jocurile politice si pentru a te face ca lucrezi in ochii romanilor. Va asiguram ca PSD-ALDE are majoritate parlamentara si asta a dovedit in repetate randuri in Parlament." a declarat Ovidiu Gheorghe Tocaciu, secretar executiv ALDE Sibiu.

Mesaj despre Toader

"O sa avem si noi o discutie in partid sa vedem daca vom face modificari in randul ministrilor pe care ALDE ii are in Guvern. Dl Toader a avut o misiune grea. Apreciem faptul ca a avut o contributie importanta in procesul de eliberare a justitiei de sub statul paralel (sau poate e mai corect sa spunem „statul securist"). Unii il acuza ca a mers prea incet, iar altii ca a mers prea repede. Greu sa multumesti pe toata lumea. Dl Toader este un om intelept si va lua hotararea cea mai buna pentru el si pentru Guvern” este mesajul ALDE Sibiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel